Написати Подзвонити
Понеділок, 16 грудня 2019 11:22

Ремонт двигателей John Deere в Украине

Rate this item
(1 Vote)

Компанія Гідро-Україна є одним з найкращих в Україні сервісвісом з ремонту двигунів John Deere промислового призначення * (OEM) і компанії Clarke (пожежні насоси). Наша організація була створена для надання високоякісних сервісних послуг з обслуговування двигунів John Deere, якими на сьогоднішній день оснащена безліч найрізноманітнішої техніки. Двигуни Джон Дір добре себе зарекомендували, підвищуючи надійність лісової і сільгосптехніки, будівельних машин, а також іншого спеціалізованого обладнання.

Компанія Гідро-Україна забезпечує обслуговування, ремонт і продаж запчастин до двигунів John Deere в Укріїні. Нашими клієнтами є фірми, що спеціалізуються на продажу в Укріїні ОЕМ техніки, оснащеної двигунами Джон Дір, а також кінцеві користувачі, двигуни спецмашин яких зроблені компанією John Deere.

Хто такі ОЕМ виробники і яку техніку вони виробляють?
ОЕМ- виробники техніки - це фірми-виробники різної техніки і машин, які комплектують свої вироби двигунами "John Deere.

Ми виконуємо:

Ремонт і обслуговування, продаж запчастин для електростанцій - дизель генераторів ДГУ: SDMO- СДМО, Ausoniya- Аусонія, Green Power- Грін Пауер, Aksa- Акса.

Ремонт і обслуговування, продаж запчастин для двигунів машин горизонтального буріння ГНБ: Vermeer - Вермеер, ASTEC- Астек, Ditch Witch- Дитч Витч, Robbins HDD- Робінс.

Ремонт і обслуговування, продаж запчастин для будівельних машин: ТATRAUDS 114- ТАТРА Екскаватор-планувальник УДС 114, DriLL- дрілл, установка вертикального буріння, Obermann-Оберман бурильні установки, Atlas Copco- Атлас Копко, Atmos - Атмос компресорне обладнання.

Ремонт і обслуговування, продаж запчастин для індустріальних машин: Clark - Кларк насосні установки пажаротушенія, Zdaz - Здаз прес ножиці, утилізації металів, Prime Tech PT300- Прайм Тек ПТ300 Мульчер подрібнювач, ROYCO- Рояк - Косарка подрібнювач, Лісогосподарський трактор - Форвардер «ROTTNE RAPID ».

Ремонт і обслуговування, продаж запчастин для двигунів комунальних машин: Brodway- Бродвей комунальні машини, Trecan - Трекан снегоплавільние машини.

Ремонт і обслуговування, продаж запчастин для двигунів машінсельхоз призначення: Storti- Сторт міксер кормораздатчик.

Американська компанія John Deere є світовим лідером з виробництва сільгосптехніки, яка ось уже понад 80 років випускає двигуни власного виробництва, а також запасних частин до них.

Сервісне обслуговування та ремонт двигунів John Deere
Обслуговування та ремонт двигунів John Deere в різних країнах світу здійснює більш 4000 тисяч сервісних центрів, організованих в самих різних країнах світу.

John Deere в Укріїні має єдину структуру виробництва, продажу і логістики з міжнародною корпорацією. Завдяки цьому продукція компанії отримала широке поширення в нашій країні, завоювавши популярність і чудову репутацію. Компанія Джон Дір використовує найсучасніші інноваційні рішення і технології, які забезпечують якість і незмінну надійність продукції, що виробляється. Філософія John Deere за час існування не зазнала змін. Як і раніше основними цінностями компанії є якість, інновації, чесність і відданість спільній справі.

"Гідро-Україна" здійснює ремонт двигунів Джон Дір в Укріїні, а також їх сервісне обслуговування та продаж оригінальних запчастин. Ми забезпечуємо обслуговування двигунів з початку їх введення в експлуатацію. Ремонт двигунів John Deere, який може знадобитися тільки через тривалий час безвідмовної роботи, здійснюється нами з застосуванням оригінальних комплектуючих деталей, завдяки чому можливо істотно продовжити життя двигунів Джон Дір. Технічна підтримка здійснюється нашими висококваліфікованими спеціалістами, які мають не тільки знання, а й багато годин практики, а сучасні технічні засоби, якими володіє наша компанія, дозволяють їм здійснювати сервіс двигунів Джон Дірі ремонт їх в найоптимальніші для замовника терміни.

Ваше відповідальне ставлення до експлуатації машин і устаткування, а також наш високоякісний сервіс і ремонт двигунів John Deere - це гарантія довговічною і справної роботи як двигуна Джон Дір, так і Вашої спецтехніки в цілому!

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.