Написати Подзвонити
Четвер, 21 січня 2021 16:35

Ремонт гидростатической трансмисии ГСТ CASE

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Ремонт ГСТ (гідростатичної трансмісії) комбайнів CASE виконують висококваліфіковані фахівці пройшли практику на зарубіжних європейських сервісних центрів з ремонту та обслуговування гідравлічного обородуванія. В процесі ремонту ми використовуємо тільки імпротні комплектуючі, запчастини, ГТВ. Працюємо по всій Україні службами вантажоперевезень, такими як Нова Пошта, САТ, Нічний Експрес.

Як відбувається ремонт ГСТ CASE?

Замовник зв'язується з менеджером і висилає за вказаною ним адресою вищевказаними службами вантажоперевезень ГСТ вимагає ремонту. Після отримання нами Паскаля, вона потрапляє в цех де проходить чательно діффектовку, після чого менеджер зв'язується із замовником і оголошує терміни і ціну ремонту. Після ремонту ГСТ (гідростатична трансмісія) CASE проходить настройку, і перевірку під навантаженням на спеціалізованому обладнанні. На весь виконаний ремонт надаємо Гарантію 6 місяців.

З питань ремонту ГСТ комбайна CASE телефонуйте за номером +38(097)056-05-93

Під поняттям «ремонт гідростатичної трансмісії (ГСТ) Case» мають на увазі ремонтно-відновлювальні роботи гідроприводу із замкнутим контуром. Систему «насос-мотор» найчастіше можна зустріти в гідравліки бульдозерів, зернозбиральних комбайнів, автобетоносмесителей та іншої гусеничної техніки. Гідростатична трансмісія (ГСТ) Case складається з гідромотора і гидронасоса (при чому, їх може бути по кілька одиниць, в залежності від призначення агрегату). Призначений даний вузол для передачі енергії від двигуна до робочих (виконавчим) органам спецтехніки. Завдяки цьому, рух машини відбувається дуже плавно і без ривків.

Правильна експлуатація ГСТ - запорука довговічною і ефективної роботи вузла.

Своєчасно усунувши зазначені нижче причини, можна уникнути дорогого капітального ремонту ГСТ Case. Найбільш поширені несправності гідростатичної трансмісії Case, що вимагають невідкладного ремонту. :

● Зовнішні / внутрішні витоку. Виникають в різних місцях вузла і з різних причин. В результаті - гідронасос Case не створює необхідного тиску в системі, що відбивається на роботі спецмашини.

● В'язкість гідравлічної рідини. Особливу увагу необхідно приділяти параметрам масла. Вони повинні строго відповідати вимогам системи. Якщо ж робоча рідина підібрана по класу і в'язкості правильно, причиною може стати висока температура (яка негативно позначається на показниках в'язкості). Наслідком цього є недостатній тиск.

● Забрудненість фільтрів, трубопроводів позначається на роботі агрегату: ГСТ Case може працювати тільки в одному напрямку (або не працювати в двох відразу).

● Механічні пошкодження трубопроводів, неправильне кріплення (ослаблене, зламане, недостатньо затягнуте). Крім витоків, крізь такі негерметичні «місця» в гідросистему потрапляє повітря, що неприпустимо. Отже, змінюються властивості масла, в баку з'являється піна і агрегат працює некоректно.

● Робоча рідина не надходить у гідронасос Case. Причин цьому може бути декілька: обертання валу не в ту сторону, несправний привід або його деталі. Якщо ж масло надходить в насос, але в недостатній кількості, можливо, причину слід шукати на лінії всмоктування.

● Руйнування ущільнень. Призводить до витоку і, як наслідок, до нестачі робочої рідини. Крім цього, частки елементів ущільнювачів сильно засмічують систему.

● Знос (природний, передчасний) насоса і мотора ГСТ Case сприяє виникненню надмірної гучності.

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.