Написати Подзвонити
П'ятниця, 03 квітня 2020 07:56

Ремонт гидромоторов DowMax Motor

Rate this item
(0 votes)

Ремонт гидромоторов DowMax Motor в Украине (097)056-05-93

Компанія ГідроО-Україні пропонує продаж, обмін та ремонт гідромоторів DowMax Motor ME1300A і інших моделей фірми DowMax Motor. Гідромотори DowMax Motor - це тиха робота на дуже низькій швидкості. Кілька поршнів і подвійна коливається шайба призводять до плавній роботі зі швидкістю до 1 об / хв. Також висока ефективність пуску і висока загальна ефективність, плюс тиха робота - забезпечують саме ту роботу, яка необхідна якісному гідравлічному механізму. Гідромотори DowMax Motor не схильні до теплового удару. Вони компактні і прості в установці.

Інші технічні характеристики гідромоторів DowMax Motor:
 - Зсув від 99 до 4097 см3 / об.
 - Високий тиск.
 - Постійний робоче тиск 27,5 МПа і 24,5 МПа.

 Що взагалі таке - "гідравлічні механізми (машини)" від DowMax Motor?
Гідравлічними називаються машини, які добувають енергію з робочої рідини і передають її робочому пристрою, або, навпаки, механічну енергію пристрої передають потоку робочої рідини. В даний час без застосування гідравлічних машин (гідромоторів і гідронасосів) неможливо уявити не тільки розвиток, але і просто функціонування багатьох галузей промисловості, наприклад, їх використовують в гідросистемах багатьох екскаваторів, деяких бульдозерів, в гідроприводах верстатів, асфальтових ковзанок, будівельної техніки і літаків, навіть в силових установках космічних кораблів; їх використовують у великих домашніх господарствах, у водопостачанні ділянок, квартир і будинків.

Гидромотор - гідравлічний двигун, завдання якого полягає в тому, щоб перетворити енергію, отриману в результаті тиску робочої рідини, в обертальний рух, передати її вихідному ланці на певний кут повороту.

2. Гідромотори. Типи конструкцій.

Гідравлічні двигуни (мотори) використовуються для реформування енергії, одержуваної від використовуваної рідини (подача, тиск) в механічну (обертальний період, частоту обертання). Різноманіття моделей і пристроїв гідравлічних двигунів покликані задовольнити зростаючі потреби зростаючої економіки, причому більша їх частина має аналогічну з гідронасосами конструкцію і відноситься до гідроагрегатів об'ємного типу (в ньому енергія потоку води реформується в механічну енергію під дією натиску робочого пристрою (поршня, пластини та ін. ).

Основними параметрами гідромоторів є:

а) Робочий тиск [МПа, bar];
б) Частота обертання [об / хв];
в) Робочий об'єм [см3 / об] - це обсяг води, який треба прокачати через агрегат для повороту його вала на один оборот;
г) Обертальний момент [Н ∙ м];

3. В залежності від конструкції гідроагрегати бувають:

- радіально поршневі;
- Аксіально-поршневі гідромотори з похилим блоком;
- Аксіально-поршневі гідромотори з похилим диском;
- багатотактного аксіально-поршневі гідромотори;
- Пластинчасті гідромотори;
- Шестеренні гідромотори;
- Героторні гідромотори;
- Лінійні гідродвигуни (Гідроциліндри);
- Поворотні гідродвигуни;

І тут варто зазначити, що фірма-виробник DowMax Motor випускає практично всі види гідроконструкцій, які представляють собою потужні лінійки якісних моделей. У свою чергу компанія Гідро-Українв здійснює повні сервіс і ремонт гідромоторів DowMax Motor будь-якої складності по всій території України.

Ремонт гидромоторов DowMax Motor

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.