Написати Подзвонити
Вівторок, 21 грудня 2021 14:00

Ремонт гидрораспределителя трактора John Deere

Rate this item
(1 Vote)

Ремонт гидрораспределителя трактора John Deere

+38(097)056-05-93

Робота з тракторами John Deere асоціюється з простотою та надійністю цієї техніки. Але будь-яка техніка підтверджена зношуванням або дрібним поломкам при фарс-мажорних ситуаціях при експлуатації. Не виняток та його гідравлічні вузли.

Ми надаємо ремонт та сервісне обслуговування гідромоторів та гідророзподільників тракторів John Deere (джон дір)Довірте ремонт гідравлічного розподільника трактора John Deere професіоналам.

Гідророзподільник John Deere встановлений практично в будь-якій гідросистемі техніки John Deere, будь то комбайн, трактор або навантажувач. Саме розподільник здійснює розподіл потоку робочої рідини під тиском по решті всіх вузлів гідросистеми John Deere, зокрема - гідроциліндри і гідромотори.

Рано чи пізно, гідророзподільник Джон Дір виходить з ладу з таких причин як: знос золотників, знос та руйнування ущільнень, руйнування пружин, знос сідла золотника. І тоді власнику техніки буде потрібно ремонт цього розподільника.

Гідророзподільник John Deere буває з механічним керуванням та електричним, на кшталт конструкції: моноблочний або секційний.

При ремонті гідророзподільників John Deere ви завжди отримуєте:

 - Сервісне обслуговування гідравліки трактора John Deere 

 - Блискавичне реагування на заявку. 

 - Якісний ремонт гідророзподільників John Deere

 - Виготовлення нових золотників John Deere

 - Ремонт клапанів John Deere

У нас є професійне обладнання та інструмент та оригінальні запчастини для ремонту розподільника John Deere . Роботи проводяться від 3-х робочих днів. Після будь-якого ремонту гідровузли проходять обов'язковий тест на працездатність. Гарантія від 6-ти до 12-ти місяців та можливість підписати договір на постійне обслуговування вашої техніки. Ви можете розраховувати не тільки на ремонт, але й комплексну діагностику, а також тестування обладнання.
Щоб замовити ремонт гідравліки трактора John Deere , дзвоніть за номерами і ми проведемо детальну діагностику, ремонт та випробування.

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.