Написати Подзвонити
П'ятниця, 02 вересня 2022 08:17

Ремонт насоса ГУР DAF, MAN, Scania, Iveco, Volvo

Rate this item
(1 Vote)

Ремонт насоса ГУР DAF, MAN, Scania, Iveco, Volvo

Насос гідропідсилювача керма (Насос ГУР) це серце всієї гідравлічної системи, він відповідає за надходження рідини під тиском у рульову рейку (чи рульовий редуктор), а рульова рейка у свою чергу розподіляє цей тиск.

Якщо ви виявили такі дефекти як: тяжкість керма, підкуси, сторонній шум, або помітили текти насосом ГУРу. Негайно телефонуйте нашим фахівцям. У більшості ситуацій, коли клієнт вчасно звернувся з поломкою, можна не дорого та безболісно усунути ці дефекти.

Якщо ж запустити поломку насоса ГУРу, необхідно буде змінювати даний агрегат повністю.

А в особливо запущених ситуаціях, коли підгоріла частина насоса ГУР (і наявність стружки в системі), що коливається, крім заміни самого насоса ГУР, знадобиться і ремонт рульової колонки (відновлення корпусу) і заміна розширювального бочка ГУРа.

Незалежно від рівня складності поломки, Гідро-Україна виконє ремонт насоса ГУР з гарантією. І він, як і раніше, радуватиме вас. Гідро-Україна пропонує своїм клієнтам шляхи вирішення у будь-яких ситуаціях. Як ремонт насоса ГУРу, так і ремонт ГУР DAF, MAN, Scania, Iveco, Volvo.

 

Які насоси ГУР ми ремонтуємо?

 - Ремонт насоса ГУР DAF

 - Ремонт насоса ГУР MAN

 - Ремонт насоса ГУР Scania

 - Ремонт насоса ГУР Iveco

 - Ремонт насоса ГУР Volvo

 - Ремонт насоса ГУР Kenworth

 - Ремонт насоса ГУР Mercedes

 - Ремонт насоса ГУР Isuzu

 - Ремонт насоса ГУР Ford

 

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.