Написати Подзвонити
Вівторок, 17 січня 2023 05:24

Ремонт гидронасоса погрузчика Doosan

Rate this item
(1 Vote)

Ремонт гидронасоса погрузчика Doosan

Ремонт гідронасосу навантажувача Doosan

Ремонт гідронасосу та гідромотора ГСТ екскаватора навантажувача Doosan в Україні з гарантією. Ремонт гідравліки Doosan. Ремонт гідростатичної трансмісії Doosan. Ремонт гідронасоса Doosan

Ремонт гідромоторів та гідронасосів Doosan. Ремонт гідростатики ГСТ Doosan. Ремонт гідравліки Doosan
Надаємо весь комплекс заходів щодо виробництва та капітального ремонту гідравлічного обладнання Doosan.

 Гарантійне та післягарантійне обслуговування гідронасосів навантажувача Doosan. Проводимо ремонт гідронасосів та гідромоторів ГСТ Doosan.

 

Ознаки поломки гідронасосу та гідромотора Doosan

1) Повільна робота робочих органов. Виникає внаслідок нестачі робочої рідини у системі, несправностей гідронасосу.

2) Шумність та гідравлічні удари. Можливі причини несправності: пошкодження валу, перехідної муфти, демпфера.

3) Перегрів робочої рідини та гідронасосу виникає через нестачу олії, засміченість фільтрів, зношеність деталей.

У нашому розпорядженні є верстатний парк, який дозволяє проводити ремонт будь-яких гідромашин будь-якої складності в найкоротші терміни. У поодиноких випадках коли немає часу на пошук нової деталі ми маємо можливість відновлювати компоненти гідравліки самостійно. Ремонт гідронасосів Doosan передбачає відновлення комплектуючих (кришка регулятора та розподільна шайба, шестерні, поршня, вали).
При відновленні всі деталі проходять хутро обробку та термообробку, що дозволяє в результаті досягти від гідромашини параметрів, які їй закладені при проектуванні.

Основні причини поломок гідронасосів та гідромоторів Doosan
1) Несвоєчасно проводиться ТО. Гідравлічний насос завжди схильний до високих навантажень і досить вразливий у разі змін характеристик середовища його роботи. Своєчасний огляд та заміна розхідників (фільтрів) та масел є гарантією довгої та ефективної роботи.

2) Порушення правил експлуатації. Наприклад - експлуатація на перевантаженнях, недотримання часу безперервної роботи, неправильне підключення та налаштування, неправильне введення в експлуатацію. Усі ці причини становлять 70% усіх поломок.
Поломки можуть бути загальними та специфічними (що стосуються конкретної моделі). 

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.