Написати Подзвонити
Субота, 14 березня 2020 07:27

Ремонт насоса John Deere. Ремонт гидронасоса John Deere. Ремонт гидравлического насоса John Deere

Written by
Rate this item
(2 votes)

Спеціалізована майстерня на базі завода "Гідро-Україна" здійснює ремонт гідронасосів John Deere будь-якої складності. Ремонт насоса John Deere - послуга, яка дуже затребувана в Україні. В даний час, парк сільскогосподарських машин агро-підприємств України істотно поповнився різними типами техніки марки John Deere (Джон Дір). Це різні моделі комбайнів, тракторів, навантажувачів, грунтообробної техніки, обприскувачів на яких у свою чергу стоїть гідравліка John Deere (Джон Дір) яка звісно ж іноді потребує ремонту.

У гідросистемах комбайнів John Deere, тракторів John Deere, навантажувачів John Deere - в обов'язковому порядку присутній гидронасос (насос). Гідронасос John Deere - одна з основних деталей гідросистеми, якщо не сказати - найважливіша. Від насоса John Deere (Джон Дір) повністю залежить робота всієї гідросистеми. Так як саме гідравлічний насос John Deere (Джон Дір) створює тиск в гідросистемі. А також піддається великим навантаженням. При перших проявах збоїв в роботі гідросистеми, перевірку починають саме з гідравлічного насоса John Deere (Джон Дір).

 

Гідронасос John Deere може бути аксіально-поршневим (плунжерним) або шестеренчатим (шестерний насос НШ). Для початку необхідно перевірити манометром тиск на виході гідронасоса John Deere (Джон Дір). При справному насосі John Deere (Джон Дір), тиск буде в районі 250-350 атмосфер (25 -35 МПа), якщо ж говорити про гідронасоси ГСТ John Deere (гідростатична трансміссія), то там показники будуть в районі 400-500 атмосфер (40 - 50 МПа). В інструкції або керівництва по експлуатації вашої техніки John Deere повинні бути вказані граничні показання тиску гідронасоса.

Якщо показання не відповідають нормі, то це свідчить про несправність гідронасоса John Deere (Джон Дір). Для виявлення несправності і подальшого ремонту гідронасоса John Deere (Джон Дір), Вам потрібно відправити або привезти його в нашу майстерню. Майстерня "Гідро-Україна" спеціалізується на ремонті гидронасосов John Deere. Наші ціни набагато нижче ніж у офіційного представника, а якість ремонту гідронасосів та гідромоторів John Deere (Джон Дір) нічим не поступається. Також ми підходимо до вирішення даної проблеми комплексно, ми завжди входимо в положення клієнта і знаходимо оптимальний варіант який влаштує обидві сторони.

При ремонті гідронасосів та гідромоторів John Deere (Джон Дір) використовуємо оригінальні запчастини до насосів John Deere або якісні аналоги. Майстерня обладнана сучасним устаткуванням, розташована на базі заводу, що забезпечує доступ до верстатного обладнання. Майстерня обладнана стендом для випробування гідравліки. Ремонт насоса John Deere виконує кваліфікований персонал, постійно підвищує свої навички і знання в області ремонту імпортної гідравлікиЯкість ремонту насосів та деталей замінних в процесі - строго контролюється. На всі роботи і деталі поширюється гарантія.

Як проходить процедура ремонту гидронасоса John Deere (Джон Дір)?

Для початку, вам потрібно зателефонувати за телефонами вказаними на сайті, для отримання безкоштовної консультації щодо ремонту гідронасоса John Deere. Для цього вам буде потрібно повідомити марку гідронасоса, серійний номер, бажано фотографію на Viber. Так ми можемо приблизно зорієнтувати Вас за термінами і вартістю ремонту вашого насоса.

Загалом, щоб замовити послугу ремонт гідронасосів John Deere потрібно:

 - Зателефонувати і описати проблему, узгодити всі деталі щодо ремонту насоса John Deere (Джон Дір)
 - Доставити несправний гідронасос Джон Дір в нашу майстерню зручним для Вас способом - компанія перевізник (Нова Пошта, Сат, Делівері), або своїм транспортом. Територіально ми знаходимося в Мелітополі, але працюємо з клієнтами по всій Україні.
 - Потім, після отримання насоса John Deere (Джон Дір), ми його дефектуємо, виявляємо несправність і причину, потім узгоджуємо з Вами всі нюанси ремонту, домовляємося про вартість робіт і деталей, оплати.

 - Потім ми ремонтуємо насос і відправляємо справний гідронасос John Deere (з гарантією) до Вас.

Основні етапи ремонту насоса John Deere

Несправний насос Джон Дір, після того, як виявиться в нашій майстерні, фахівці нашого підприємства проводять його діагностику. Діагностика гідронасоса John Deere включає в себе: розбирання, промивання, виявлення дефектів і ступеня зносу деталей. Сам же процес ремонту виглядає наступним чином:

 - Огляд деталей насоса на предмет зносу і пошкоджень. На даному етапі приймається рішення, які деталі будуть ремонтуватися, а які підлягають заміні.
 - Ремонт деталей таких як: гойдає блок, розподільна плита, вал, пластини, шестерні - методом наплавлення, притирання, шліфування і цементації (азотації).
 - Замовлення і заміна несправних деталей.
 - Збірка гідронасоса John Deere та перевірка на випробувальному стенді. Налаштування параметрів насоса до оптимального значення.

Вартість ремонту гідронасоса John Deere (ЦІНА)

Ціна ремонту гідронасоса John Deere визначається виключно після його дефектації. Ми лише можемо повідомити орієнтовну ціну, виходячи з декількох параметрів гідронасоса, які може надати замовник.

Увага!!! Щоб отримати найбільш повну та розгорнуту консультацію, Вам необхідно надати маркування гидронасоса, (по можливості) його фото (Viber +38(097)056-05-93, Telegram +38(097)056-05-93, E-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), модель і тип техніки John Deere.

Остаточна вартість визначається після розбирання насоса, і вона залежить від того, які деталі будуть ремонтуватися, а які підлягають заміні, а також враховується складність робіт. Дефектувальні роботи здійснюються безкоштовно, за умови, що ремонт гідронасоса John Deere (Джон Дір), буде проводитися в нашій майстерні.

Несправності насоса John Deere

Якщо своєчасно проводити плановий ремонт гідронасоса John Deere, можна істотно продовжити термін його експлуатації, а також заощадити свої кошти, час і нерви. Дуже знайома ситуація: "Комбайн став в поле." Щоб такого уникнути, вчасно проводите діагностику і огляд гідравлічної системи своєї техніки.

Гідронасосу John Deere потрібно ремонт в разі:

 - Повільна робота рухомих вузлів техніки (ківш, рукоять, гідроход), на якій стоїть насос. Уповільнені рухи, запізніле реагування на команди оператора. Особливо це може виявлятися при нагріванні робочої рідини. При першому запуску, поки рідина ще не досягла робочої температури, техніка працює справно, але після досягнення робочої температури, різко сповільнюється або взагалі перестає працювати. При цьому симптом для початку перевірте і переконайтеся в достатньому рівні робочої рідини, герметичності шлангів і трубопроводів, а також відсутності течі по корпусу гидронасоса, сальнику на валу.
 - Різні шуми і стуки всередині корпусу насоса, при експлуатації техніки. Гідравлічні удари, вібрації. Для початку переконайтеся у відсутності потрапляння повітря в гідросистему, в слідстві якої і виникає кавітація.
 - Слабке нагнітання рідини - відсутність тиску в гідросистемі.
 - Глухне двигун техніки, при зростанні навантаження гідронасоса.
Вище перераховані поширені несправності гидронасоса. Перш ніж робити будь - які дії, зателефонуйте в нашу майстерню і отримаєте консультацію у наших фахівців.

Поради по догляду за гідронасосом John Deere та його експлуатації

Гідравлічна система John Deere складається з гідровузлів, які взаємопов'язані між собою, поломка одного впливає на роботу іншого. Тому, для виключення ситуації простою техніки і понесення збитків слід виконувати наступні рекомендації:

 - Використовувати робочу рідину відповідну маркам і типу зазначеним в керівництві по експлуатації техніки. Масло має бути певної в'язкості, режимів температури при якій воно зберігає свої експлуатаційні характеристики.
 - Завжди забезпечувати рівень рідини в гідробаку, відповідний нормі.
 - Контролювати чистоту робочої рідини. Бруд, пісок, сторонні абразивні частинки, стружка призводять до задиру і износам деталей гідровузлів. Також не допускати потрапляння води в робочу рідину, через що вона перетвориться на емульсію і втратить свої властивості, що призведе до неправильної роботи і поломки гідроагрегатів або все гідросистеми в цілому.
 - Проводити своєчасно ТО і дрібний ремонт.
Дотримання цих рекомендацій, забезпечить тривалу і безперебійну експлуатацію вашої техніки.

Гідронасоси що застосовуються на техніці John Deere

На мобільній техніці марки John Deere застосовуються різні гідронасоси, в залежності від типу техніки та року випуску. Найпоширеніші гідравлічні насоси, які встановлювалися на дану техніку, належали таким виробникам гідравліки як: Bosch-Rexroth, Brueninghaus, Orsta, Eaton, Danfoss, Char-Lynn, Sauer, Hydromatik, Sunderstrand, Linde, Rexroth, Sauer-Danfoss, Hawe, Bondioli Pavesi, Mannesmann Rexroth, Oleodinamica, Parker, Commercial, Bosch, Casappa.

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.