Написати Подзвонити
Середа, 24 березня 2021 13:14

Ремонт гидравлики John Deere

Rate this item
(3 votes)

Ремонт гідравлічних розподільників John Deere в Україні +38(097)056-05-93

Спеціалізована майстерня цех "Гідро-Україна" виконує ремонт гідророзподільників John Deere будь-якої складності і типу. У зв'язку з дедалі більшій кількості техніки марки John Deere в транспортному парку фермерських господарств та аграрних підприємств, послуги з ремонту гідравлічних розподільників John Deere стали дуже актуальними. Гідророзподільник John Deere встановлений практично в будь-який гідросистемі техніки John Deere, будь то комбайн, трактор або навантажувач. Саме розподільник здійснює розподіл потоку робочої рідини під тиском по всім іншим вузлам гідросистеми John Deere, зокрема - гідроциліндри і гідромотори.

Рано чи пізно, гідророзподільник Джон Дір виходить з ладу через такі причини як: знос золотників, знос і руйнування ущільнень, руйнування пружин, знос сідла золотника. І тоді власнику техніки буде потрібно ремонт гідророзподільника John Deere (Джон Дір).

Гідророзподільник John Deere буває з механічним управлінням і електричним, по типу конструкції: моноблочний або секційний. Наша майстерня спеціалізується на ремонті гідророзподільників John Deere. У нашого підприємства ціни на ремонт розподільників John Deere, набагато нижче ніж у офіційних сервісних центрів, без втрати якості ремонту.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта і якість послуг, що надаються робить нашу компанію одним лідерів на ринку України в сфері ремонту гідравлічного устаткування John Deere (Джон Дір)Ремонт гідророзподільника John Deere здійснюється в майстерні з заводськими умовами. Майстерня - цех обладнана всім необхідним обладнанням і верстатами. Ремонт виконує кваліфікований персонал.

При ремонті розподільників John Deere застосовуємо тільки якісні запчастини, а також самостійно виготовляємо золотники розподільника john deere, що допоможе клієнту знизити витрати на ремонт. Якість ремонту гідророзподільника John Deere суворо контролюється. Після ремонту, гідророзподільники John Deere проходять стендові випробування на спеціальному обладнанні. На всі роботи і запчастини поширюється гарантія.

Фото: Випробування гідророзподільника на стенді

Як відбувається ремонт гідророзподільників John Deere?

Як тільки, Ви виявите несправність в роботі гідророзподільника John Deere, телефонуйте в нашу майстерню для отримання безкоштовної консультації. Для отримання якісної консультації, будь ласка повідомте нам такі дані: марку і тип техніки John Deere, каталожний номер гідророзподільника, чи хоча б фото розподільника John Deere на Viber +38(097)056-05-93.

Для замовлення послуги ремонту гідравлічного розподільника John Deere потрібно: Зателефонувати і узгодити деталі щодо ремонту гідророзподільника John Deere
Доставити несправний гідророзподільник Джон Дір в нашу майстерню одним із таких способів: транспортна компанія - перевізник Нова Пошта, Сат, Делівері, Інтайм і т.д., або своїм транспортом. Після отримання гідравлічного розподільника, ми його дbфектуемj, виявляємо несправності і їх причини, виробляємо калькуляцію вартості робіт і деталей, погоджуємо з Вами всі нюанси. Після ремонту відправляємо вам справний гідророзподільник John Deere з гарантією.

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.