Написати Подзвонити
Вівторок, 23 листопада 2021 11:16

Ремонт турборедукторов

Rate this item
(0 votes)

Ремонт турборедукторов в Украине +38(097)056-05-93

Турборедуктор – це пристрій, який працює у режимі швидкісного навантаження. Діапазон обертання валів-шестерень у середньому становить від 15 до 80 тисяч обертів за хвилину. Діапазон навантажень 30-90 МВт. Особливості конструкцій турборедукторів тісно пов'язані з високими навантаженнями, до яких становлять особливі вимоги.

Турборедуктор служить передачі енергії обертального руху від турбіни до генератору. Існують турборедуктори з планетарним зачепленням або з косозубим або подвійним косозубим циліндричним зачепленням з розташуванням зубчастої пари в горизонтальній або вертикальній площині. Щоб турборедуктор дійшов, необхідно рух електродвигунів, газових парових турбін або двигунів внутрішнього згоряння. Відомими машинами є генератори, насоси, компресори та нагнітачі.

Турборедуктори застосовуються в якості установки для стиснення газу та газових сумішей, а також в авіа та космічній техніці, компресорах, транспортуванні газів, генераторів, випробувальних стендів та ін. . Редуктори такого виду широко використовуються в інших установках із аналогічними параметрами потужності. Для досягнення оптимального коефіцієнта корисної дії, відмінних вібраційних характеристик та показників шумності, розрахунки зубчастих зачеплень, підшипників, частоти власних коливань та динаміки ротора виробляються за допомогою найсучасніших технічних інструментів.

Конструктивні ряди виробів характеризуються різними наборами зубчастих коліс: колеса з косими зубами, з косими зубами та з наполегливим кільцем, зі здвоєними косими зубами.

У стандартному виконанні застосовуються роз'ємні підшипники ковзання. Робота редуктора потребує змащування під тиском. Подача мастила забезпечується на вибір замовника окремим або прифланцованим масляним насосом.

Наша компанія вже багато років виробляє якісні ремонті турборедукторів любих марок та виробників. Працюючи на базі завода ми маємо все необхідне обладнання для якісного та швидкого ремонта тарборедуктора з гарантією. 

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.