Написати Подзвонити
Субота, 22 жовтня 2022 17:59

Ремонт гидронасоса корбки переключиния передач КПП

Rate this item
(1 Vote)

Ремонт гидронасоса корбки переключиния передач КПП. Ремонт гидравлического шестерно насоса коробки передач КПП

Практично в кожній коробці перемикання передач імпортної спецтехніки є гідравлічний насос. У своїй більшості це шестерні насоси НШ (см фото). Як і будь-який інший вузол КПП, гідравлічний насос КПП схильний до зносів і поломок, свідченням цього може бути шум при роботі, або підтікання робочої рідини, а так само не достатній тиск.

Компанія Гідро-Україна здійснює якісний та швидкий ремонт гідравлічних насосів КПП з гарантією. А також за потреби можемо виконати ремонт КПП повністю з гарантією. На базі заводу, наша компанія має все необхідне обладнання і верстатний парк для ремонту насоса коробки передач КПП. У процесі ремонту насоса КПП використовуються виключно оригінальні комплектуючі та технології передбачені заводом виробником даної техніки. Жодних сумнівних гаражних переробок ми не вітаємо, тому що ми працюємо на результат і даємо гарантію на кожен відремонтований нами насос коробки КПП.

Всі без винятку насоси КПП після ремонту проходять стендові випробування та регулювання, для відповідності паспортним даним заводу виробника. Після успішної перевірки на випробувальному стенді, відеофіксація пересилається замовнику на електронну адресу, або зручний для нього месенджер (Viber, Telegram ітд).

 

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.