Написати Подзвонити
Четвер, 12 січня 2023 08:35

Ремонт гидронасосов Toshiba (Тошиба)

Rate this item
(1 Vote)

Ремонтгидронасосов Toshiba (Тошиба) в Украине

При тривалій експлуатації можлива поява нетипових стуків, вібрації, протікання рідини, заклинювання, внаслідок чого можливе виникнення низки проблем і навіть повного виходу з ладу гідронасосу Toshiba. Ремонт гідронасосів та гідромоторів Toshiba - це один з найголовніших напрямків діяльності нашої фірми.

Ремонтні роботи можуть включати зварювання, заміну, відновлення деталей, відшліфування і регулювання роботи насоса, усунення механічних пошкоджень і т. д.

Компанія «Гідро-Україна» здійснює ремонт гідронасосів Toshiba у Україні «під ключ» з гарантійним обслуговуванням від 3 місяців. Наявність повного комплекту імпортних запчастин до ходових моделей гідронасосів Toshiba дозволяє вирішувати завдання різної складності, в короткі терміни.

 

 

ОСНОВНІ НЕСПРАВНОСТІ ГІДРОНАСОСІВ TOSHIBA

Вихід з ладу гідравлічних насосів Toshiba відбувається з наступних причин:

 - Попадання в гідравлічну рідину сторонніх включень та повітряної маси;
 - Ослаблення різьбових з'єднань;
 - Природне зношування ущільнень, манжет, сальників;
 - Забивання фільтруючих елементів;
 - Вироблення нормо-годин (ресурсу);
 - Втомне руйнування деталей (поршнів, роторної групи, сервоуправління, хитного вузла та ін.).


Звертайтеся за допомогою до фахівця при виявленні перших ознак поломок. Вони проявляються масляними течіями, сторонніми звуками (вібраціями) та змінами у роботі навісних пристроїв, чи просто у втраті тиску.

Капітальний ремонт гідронасоса Toshiba відбувається в наступному порядку:
 - Діагностика – розбирання деякі вузли, дефектація кожної частини виявлення причини поломки.
 - Узгодження комплексу заходів та цін із клієнтом.
 - Заміна непридатних деталей і комплектуючих, підганяння поверхонь елементів, що труться.
 - Регулювання клапанів.
 - Налаштування параметрів та випробування на тестовому стенді до досягнення потрібних показників.

Вартість та терміни виконання замовлення по ремонту гідронасосів Toshiba залежать від обсягу робіт та наявності деталей на базі.

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.