Написати Подзвонити
Вівторок, 07 квітня 2020 20:20

Ремонт гидроусилителей рулевого управления ГУР DAF

Written by
Rate this item
(4 votes)

 

Ремонт ГУР DAF, Ремонт гидроусилителя руля DAF, Ремонт рулевой колонки DAF, ремонт рулевого редуктора DAF, Ремонт рулевого управления DAF, ремонт рулевой рейки DAF

Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF CF 65
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF FT XF 105
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF 95 350 ATI
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF 95 XF 380
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF CF 75
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF 85
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF CF 85
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF LF 55
Ремонт рулевого редуктора ГУР DAF LF 45

DAF Trucks - нідерландська машинобудівна компанія, яка популярна у всьому світі завдяки виробництву потужних, якісних і надійних вантажних автомобілів. Виробничі потужності зосереджені не тільки в Нідерландах, але і в Бельгії та Британії. Штаб-квартира фірми DAF, як і основний завод, знаходиться в місті Ейндховені.

Історія бренду DAF почалася ще в 1928 році, коли засновник компанії займався ремонтом автомобілів, враховуючи професіоналізм Хуберта ван Доорна він отримав від одного зі своїх клієнтів гроші, на розвиток власної справи, з тих пір він вважається засновником імперії, що виробляє настільки популярні в усьому світі вантажні автомобілі. З огляду на, що у воєнний час найбільш затребуваними автомобілями були - вантажівки, засновник компанії DAF скористався попитом і зайнявся розробкою такої необхідної техніки. Так, першою вантажівкою компанії DAF стала модель DAF A30, потім були зроблені автомобілі DT5 і DT10, так світ побачив перший 5-ти-тонник і перший 10-ти-тонник ДАФ. На сьогодні DAF Trucks - одна з найбільших в світі компаній, яка виробляє важкі вантажні автомобілі, дилерська мережа перевищує позначку в 1000, так як центри продажів знаходяться далеко за межами Європи, але і на території Африки, Америки, Близького Сходу та ін. Країн.

Найпопулярнішими моделями автомобілів DAF стали LF, CF і XF.

Автомобілі DAF XF95 і DAF XF105 - одні з найпопулярніших вантажівок на вітчизняних дорогах, це потужні, якісні та надійні машини. Але навіть з огляду на всі переваги автомобілів DAF, вони теж потребують ремонту.

Компанія «Гідро-Україна» проводить ремонт гідропідсилювачів рульового керування ГУР DAF, повітряних компресорів DAF, насосів ГУР DAF.

          Рульове управління грає дуже важливу роль в будь-якому автомобілі, тому при виявленні будь-якої несправності не варто затягувати з ремонтом, так як при своєчасному усуненні неполадок, ремонт елементів рульового управління обійдеться в рази дешевше. З огляду на високу вартість нових компонентів системи рульового управління автомобілів DAF, ремонт вузлів є найбільш підходящим варіантом для багатьох власників даних вантажівок. Але, варто розуміти, що при виявленні несправностей гідропідсилювачів рульового керування ГУР DAF, повітряних компресорів DAF, насосів ГУР DAF, не варто робити ремонт самостійно, якщо Ви не маєте необхідних навичок і устаткування для ремонту даних вузлів. Фахівці «Гідро-Україна» мають великий досвід в ремонті гідропідсилювачів рульового керування ГУР DAF, повітряних компресорів DAF, насосів ГУР DAF, тому ми завжди можемо допомогти Вам відновити несправні вузли вантажівок. Для того, щоб дізнатися вартість і терміни ремонту, звертайтеся до наших менеджерів за телефонами: +38(097)056-05-93

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.