Написати Подзвонити
П'ятниця, 08 травня 2020 04:12

Ремонт ТНВД и форсунок JCB

Written by
Rate this item
(0 votes)

Майстри компанії «Гідро-Україна» пропонують ремонт ТНВД екскаватор-навантажувачів JCB 3CX. Кваліфіковані фахівці з досвідом проведення ремонтних робіт для спецтехніки виробництва JCB, наявність запчастин і ремкомплектів для ремонту, суворе дотримання обумовлених із клієнтом термінів, надання гарантії на роботи і придбані у нас запчастини - ось лише деякі переваги звернення до нашої компанії в Україні.

Особливості та призначення ТНВД JCB 3CX
ТНВД (паливний насос високого тиску) - невід'ємний елемент паливної системи на спецтехніці з дизельними двигунами. Насос необхідний для подачі дизельного палива в циліндри мотора в певні цикли в заданому обсязі, що відповідає поточній навантаженні. При поломки насоса паливо подається в недостатньому або надмірному обсязі, порушуються цикли, що призводить або до вимкнення двигуна, або до його нестабільної роботи.

В екскаватор-навантажувачах JCB 3CX використовується ТНВД Perkins. При використанні якісного палива і своєчасну заміну фільтрів, обслуговування паливної системи насос працює без поломок протягом усього експлуатаційного терміну.

Основні несправності ТНВД JCB

Ремонт паливного насоса ТНВД в екскаватор-навантажувачах JCB потрібно в наступних випадках:

При нормальному надходженні палива в ТНВД на форсунки не провадиться уприскування або впорскування відбувається без необхідного тиску. Спочатку перевіряють працездатність клапанів. Можливо також потрапляння води в паливо, поломки приводний головки насоса. Основна причина - скупчення води в фільтрах при тривалому просте (стоянці) спецтехніки та її наступний пуск без зливу отстойной рідини.
При холодному пуску спецтехніка заводиться, ТНВД працює, а на гарячому пуску не відбувається надходження палива. Свідчить про серйозні проблеми насоса - потрібно діагностика і ремонт в сервісі, можливо - заміна на новий насос високого тиску.
Протікання паливного насоса високого тиску. Зустрічаються при зносі, порушення цілісності прокладки. Необхідна розбирання ТНВД JCB і заміна прокладки.

Особливості ремонту ТНВД  JCB
У спеціалізованій ремонтній зоні або при ремонті на виїзді майстер перевірить стан паливного насоса, форсунок, паливопроводу і інших елементів і вузлів паливної системи екскаватор-навантажувача JCB. Можливо, що несправні чи забруднилися паливні форсунки - потрібно їх миття, перевірка на стенді. Також міг значно забруднитися паливний фільтр, якщо для спецтехніки не проводилося своєчасне технічне обслуговування. Якщо проблеми пов'язані з несправним станом ТНВД, то виконується його зняття і розбирання. Для зняття насоса використовується набір з 3-х спеціальних ключів. Спроба самостійного зняття і розбирання ТНВД без призначеного для цього інструменту може привести до пошкодження кріпильних елементів.

Після зняття майстер перевірить стан прокладок і роботу насоса. В окремих випадках можлива заміна окремих елементів ТНВД JCB - не потрібно купувати новий насос. При перевірці визначають:

Ступінь зносу плунжерних пар паливного насоса. Якщо не забезпечується пускова подача палива, то нагнітальні клапани підлягають заміні на клапани з відповідним зазором. У разі, якщо після заміни клапанів пускова подача палива також е забезпечується, то здійснюють заміну плунжерній пари.
Справність роботи розпилювача. Якщо при подачі палива форсунка не відкривається, при розпилюванні з'являються струменя, краплі або факел нерівний, то це свідчить про несправному стані розпилювача.

Чому ремонт ТНВД вигідно виконувати у нас?

Ремонтувати насос ТНВД екскаватор-навантажувача JCB в компанії «Гідро-Україна» вигідно, тому що:

У нас діють вигідні ціни на діагностику та ремонтні роботи паливної системи спецтехніки. Пропонуємо ознайомитися з нашим прайсом або уточнити приблизну вартість у наших майстрів (точна ціна ремонту визначається після діагностики і узгодження обсягів робіт).
Наявність запчастин, ремкомплектів, професійного інструменту. Проведемо діагностику і відремонтуємо ТНВД при поломки будь-якої складності (якщо можливо виконати відновлення насоса). Надаємо гарантію на всі ремонтні роботи і ТНВД, придбані у нас.
Дотримання обумовлених термінів робіт. Майстер під'їде до вас і визначить причини несправностей, характер поломок. Після цього з клієнтом будуть узгоджені терміни і вартість робіт. Ніяких націнок, затримок по строках.


Залишилися питання? Тоді залиште заявку на сайті або зателефонуйте за тел. +38 (097) 056-05-93. Звертайтеся - ми допоможемо уникнути простою спецтехніки через несправності паливної системи.

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.