Написати Подзвонити
Понеділок, 04 жовтня 2021 06:23

Ремонт бортовых редукторов спецтехники Volvo, Komatsu, CAT, Hitachi, Transtecno, Rossi, Case, Doosan, Hyundai, JCB, Kato, Kobelco, Liebherr, Tadano

Rate this item
(1 Vote)

Ремонт бортовых редукторов спецтехники Volvo, Komatsu, CAT, Hitachi, Transtecno, Hydromek, Rossi, Case, Doosan, Hyundai, JCB, Kato, Kobelco, Liebherr, Tadano в Украине с гарантией.

+38(097)056-05-93

Компанія «Гідро-Україна» здійснює діагностику, сервіс і ремонт бортових редукторів, та редукторів повороту для спецтехніки John Deere, Volvo, KYB, Komatsu, New Holland, CAT, Hitachi, Transtecno, Rossi, O&K, Case, Doosan, Hyundai, JCB, Kato, Kobelco, Liebherr, Tadano та інш.

Спецтехніка завжди працює в жорстких умовах. Найбільш частими причинами зниження її продуктивності або навіть часткового виходу з ладу є знос і різні несправності редукторів механізмів, без яких сам автомобіль просто немислимий. Це відноситься і до всілякому функціонального обладнання спецтехніки, яке просто не може обійтися без пристроїв, що передають крутний момент і потужність.

Звернення до компанії «Гідро-Україна» гарантує клієнтам:
 - якісне надання послуг з ремонту бортових редукторів завдяки накопиченому практичному досвіду;
 - проведення ремонтних робіт висококваліфікованими фахівцями;
 - застосування передової матеріально-технічної бази;
 - співпраця з провідними постачальниками оригінальних комплектуючих.


Компанія «Гідро-Україна» має необхідний досвід для сервісного обслуговування та ремонту дорожньо-будівельної та іншої спецтехніки. Крім того, ми маємо в своєму розпорядженні власним складом запчастин, де знайдеться все необхідне для проведення ремонту редукторів спецтехніки. При необхідності, ми замовляємо деталі безпосередньо від виробників. Це дозволяє скоротити терміни доставки і вартість ремонту поворотного редуктора і редуктора ходу.

Компанія «Гідро-Україна» здійснює діагностику, сервіс і ремонт редукторів в Україні:

 - Всіх типів: загальнопромислових і кранових, поворотних редукторів (для приводів повороту), ходу;
 - Редукторів ведучого / заднього / переднього мосту;
 - Заміна зарубіжних редукторів на вітчизняні аналоги;
 - Наявність на складі запасних частин для редукторів;
 - Модернізація застарілих редукторів, мотор-редукторів з урахуванням потреб замовника.

 

Ремонт редукторів спецтехніки в компанії «Гідро-Україна» - це розумні терміни, доступні розцінки, а також гарантії якості!

+38(097)056-05-93

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.