Написати Подзвонити
Вівторок, 21 грудня 2021 13:31

Ремонт бортового гидромотора опрыскивателя Лидагропроммаш

Rate this item
(0 votes)

Ремонт бортового гидромотора опрыскивателя Лидагропроммаш

+38(097)056-05-93

Ви виконуємо ремонт гідромоторів та гідронасосів штангового обприскувача BOXER II 4000 виробництва ВАТ "Лідагропроммаш". Ця машина призначена для внесення хімічних засобів захисту рослин, рідких мінеральних добрив на поверхню ґрунту та сільськогосподарських культур, що вегетують. Для роботи в BOXER II 4000 використовуються гідромотори Poclain MS05, MS08, MS11, MS18, MS25.

Ремонт гідравліки обприскувача Лідагропроммаш.

Під час ремонту гідромоторів для техніки виробництва Лідагропроммаш, ми використовуємо якісні комплектуючі, що дозволяють якісно і на довго привести вузли в порядок. Термін ремонту до 3 днів. Детальний термін ремонту буде відомий під час діагностики поломки на місці. До речі, реагування на вашу заявку негайно це правило нашої компанії.

Крім того, після перевірок та випробувань, на кожен вузол, що пройшов ремонт, ми даємо гарантію від 6 до 12 місяців, залежно від поломки.

Ремонт бортового гідромотора ходу Poclain MS05

Ремонт бортового гідромотора ходу Poclain MS08

Ремонт бортового гідромотора ходу Poclain MS11

Ремонт бортового гідромотора ходу Poclain MS18

Ремонт бортового гідромотора ходу Poclain MS25

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.