Написати Подзвонити
Четвер, 16 грудня 2021 06:32

Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор

Rate this item
(1 Vote)

 

Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор

+38(097)056-05-93

Ремонт гідравлічного устаткування Амкодор в Україні з гарантією. Проводимо ремонт гідромоторів та гідронасосів, що встановлюються на навантажувачі Амкодор

Фронтальні навантажувачі Амкодор в основному використовуються в різних промислових підприємствах, таких як добувна промисловість, будівельна, дорожнє будівництво та ін. Існує безліч звичайних навантажувачів на базі тракторів, оснащених переднім ковшем.

Щоб придбати фронтальний навантажувач та досягти ідеального ефекту, організації повинні дотримуватися практичних принципів та вибирати колісний навантажувач за обсягом робочого навантаження. Не варто вибирати колісний навантажувач максимальної вантажопідйомності, наприклад: для будівництва тротуарів та доріг можна використовувати навантажувач вантажопідйомністю та 10 тонн, враховуючи тяжке робоче навантаження, тривалу роботу циклів. Але в цьому випадку користувачі рекомендується зупинити свій вибір на навантажувачі з вантажопідйомністю 5 або 6 тонн, оскільки він може збільшити операційну ефективність та знизити вартість будівництва та експлуатації навантажувача.

 Ремонт гідромотора Амкодор

Ремонт гідронасоса Амкодор

Ремонт ГСТ Амкодор

Ремонт гідродвигуна Амкодор

Ремогт гідростатики Амкодор

Ремонт гідравлічного розподільника Амкодор

Ремонт масляного насоса Амкодор

Ремонт помпи Амкодор

Ремонт гідророзподільника Амкодор

Ремонт насоса дозатора Амкодор

Ремонт гідроциліндра Амкодор

Гідростатичні навантажувачі використовуються в основному для вивантаження і навантаження піску, розчищення завалів і копання, хоча копання навантажувачем - це не найефективніший засіб, так як не здатний копати дуже глибоко, нижче за рівень своїх коліс. У фронтальних навантажувачів об'єм ковша набагато більший, ніж місткість ковша на екскаваторі-навантажувачі, тракторі-навантажувачі.

Навантажувачі використовуються також при ремонтах доріг, на будівельних майданчиках, для перевезення будівельних матеріалів, таких як цегла, метал та обладнання – на короткі відстані. На відміну від бульдозерів, більшість навантажувачів – колісні, а не гусеничні. Колеса забезпечують кращу рухливість та швидкість, і не ушкоджують дорожнє покриття.

Спочатку конструкції машини були досить громіздкими і складними, тому що гідравлічні лінії мали бути направлені в кабіну, а крісло оператора повинно обертатися на 180 градусів. Це додавало значних труднощів у контрукцію машини. Однак останнім часом система керування шляхом реалізації електрогідравлічного керування значно покращена. Сучасні електронні та гідравлічні системи дозволили більш ефективно експлуатувати навантажувач, зменшили розміри гідроприводу та покращили керованість. Дорогі та громіздкі шланги були виключені з кабіни шляхом встановлення LS гідравлічного керування. Сучасні технології забезпечують підвищену продуктивність машин, безпеку та простоту роботи при одночасному підвищенні ефективності.

Однак будь-яке обладнання, навіть найдосконаліше, схильне до поломок: вироблення ресурсу, не якісне обслуговування, помилки оператора, все це знижує терміни служби гідрообладнання. Інженери нашої компанії допоможуть відновити гідросистему та продовжити термін служби вашого навантажувача.

Проводимо ремонт гідравліки фронтальних навантажувачів АМКОДОР:

Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор ТО-18;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 37(-01);
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 37SD;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 211;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 320;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 2661;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 2662;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 2551;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 371;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 2682;
Ремонт гидравлики погрузчикаАмкодор 320;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 330;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 342;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 2061;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 332 (В, С4);
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 342 (В, С4, Р);
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 352(С,Л);
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 451А;
Ремонт гидравлики погрузчика Амкодор 527;

Ремонт гідромоторів та гідронасосів PSM Hydraulics 310.12, 310.56, 310.3.56, 310.112, 310.3.112;

Ремонт гідромоторів та гідронасосів Sauer Danfoss 51D160 AD4NT4COLNL4NNN040AAF300B3, Ремонт гідромоторів та гідронасосів Sauer Danfoss 90L100 FD5NN80R7C7EB1EFI424224, ERL 147 CLS2620 NNN3K5NLA1NNNNNNNNNN, FD5NN60 R7C7EB1EFI424224, Ремонт гідромоторів та гідронасосів Sauer Danfoss 51D160 RD4ND8M1RJM4ADA064AAF3C227, Ремонт гідромоторів та гідронасосів Sauer Danfoss 90L075 FN5BC80R7C7DB6EFP424224, FRL-074 BLS2520, Ремонт гідромоторів та гідронасосів М4 PV50 -45, Ремонт гідромоторів та гідронасосів M4MF46 - 46

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.