Написати Подзвонити
Четвер, 16 грудня 2021 07:08

Ремонт гидравлики бетононасоса

Rate this item
(0 votes)

 

Ремонт гидравлики бетононасоса в Украине 

+38(097)056-05-93

Ремонт гідравлічного устаткування мобільних бетононасосів в Україні з гарантією. Ремонт гідравліки бетононасосів на база завода з використанням оригінальних запчастин та комплектуючих.

 - Ремонт гідронасоса бетононасоса

 - Ремонт гідромотора бетононасоса

 - Ремонт гідростатики бетононасоса

 - Ремонт ГСТ бетононасоса

 - Ремонт гідроциліндра бетононасоса

 - Ремонт гідророзподільника бетононасоса

Мобільні бетонні насоси це машини, які використовують гідравлічний привід для роботи великих поршнів, як правило, 200-250 міліметрів в діаметрі, щоб проштовхнути рідкий бетон, який доставляється до бункера шибера.

Гідравлічна система насоса керується компактним блоком керування. Багато моделей спроектовані з мінімальною кількістю гідравлічних ліній, що робить обладнання надійним та довговічним. Диференціальний циліндр має безперебійну систему керування та автоматично підтримує систему в робочому стані. Усі компоненти бетононасосів спеціально розроблені та виготовлені так, щоб витримувати жорсткі умови на будівельних майданчиках.

Найбільш поширені бетононасоси встановлюються на великовантажні автомобілі для мобільності. Бетон поставляється у вигляді готової суміші бетонозмішувачами, які завантажують бетон у приймальний бункер у задній частині бетононасосу. Стріли бетононасосів мають шарніри для вільного переміщення шланга до точки, куди необхідно подати бетон. Автобетононасоси здатні закачувати бетон дуже великими обсягами, що перевищують 200 кубічних метрів на годину. Висота стріл на бетононасосних машинах може відрізнятися і досягати 70 метрів. Циліндри насоса загартовані за спеціальною технологією та призначені для надзвичайно тривалих термінів служби.

Але як би ідеально не була сконструйована гідросистема, наслідки безперервної роботи багато років позначаються і на ній.

Якщо вам потрібна допомога в ремонті гідростистеми бетононасоса, наші фахівці з радістю виконають необхідний комплекс робіт з відновлення працездатності обладнання.

Ремонт гідравліки бетононасосів на базі:
 - КАМАЗ

 - MAN

 - MERCEDES

 - SKANIA

 - DAF

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.