Написати Подзвонити
Вівторок, 21 грудня 2021 12:47

Ремонт гидромотора и гидронасоса WIRTGEN

Rate this item
(1 Vote)

Ремонт гидромотора и гидронасоса WIRTGEN

+38(097)056-05-93

Wirtgen GmbH - німецька компанія, що виробляє машини та обладнання для будівництва та обслуговування доріг. Якість техніки не потребує реклами. Але, як і будь-які складні машини мають гідравлічні вузли (гідромотори, гідронасоси, гідророзподільники), що відповідають за роботу механізмів, що рухаються. І як будь-яка гідравліка, з часом, вона виходить із ладу.

Ремонтуємо такі види техніки WITRGEN:

 - Ремонт гідронасоса та гідромотора холодних фрез WITRGEN;
 - Ремонт гідронасоса та гідромотора стабілізатора ґрунту WITRGEN;
 - Ремонт гідронасоса та гідромотора дорожних фрез WITRGEN;
 - Ремонт гідронасоса та гідромотора реміксерів WITRGEN;
 - Ремонт гідронасоса та гідромотора бетоновкладальників зі ковзними формами WITRGEN;
 - Ремонт гідронасоса та гідромотора кар'єрних комбайнів Witrgen.

Популярні моделі, що зустрічаються в Україні:

 - Ремонт гідравліки Wirtgen W100F;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen WR2000;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen W100F GMS;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen W 35 DC;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen W100F Borkowski;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen W250i;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen WR 240;
 - Ремонт гідравліки Wirtgen 4200 SM.

Ми виконуємо ремонт та відновлення працездатності гідромоторів, гідронасосів техніки WIRTGEN


Ремонт гідравліки Wirtgen відбувається на професійному спеціальному обладнанні. Під час ремонту використовуються лише оригінальні деталі. Після ремонту проводять випробування працездатності. Після ремонту гідронасоса та гідромотора Wirtgen ви отримуєте гарантію на його роботу від 6 до 12 місяців. Крім того, невеликі поломки можна виправити на місці, за умови початкової діагностики нашого спеціаліста у вас на об'єкті. За більш складної несправності ремонт може зайняти від 3-х днів.

Якщо гідравліка дорожньої техніки WITRGEN вийшла й ладу, телефонуйте нам на наші телефони і ми повернемо вашу техніку в роботу.

 - Ремонт гідромотора WIRTGEN

 - Ремонт гідронасоса WIRTGEN

 - Ремонт шестерного насоса WIRTGEN

 - Ремонт ГСТ WIRTGEN

 - Ремонт насоса НШ WIRTGEN

 - Ремонт гідравлічного розподільника WIRTGEN

 - Ремонт гідравлічного мотора WIRTGEN

 - Ремонт гідравлічного насоса WIRTGEN

 - Ремонт насоса дозатора WIRTGEN

 - Ремонт гідроклапана WIRTGEN

 - Ремонт шестеренчатого насоса WIRTGEN

 - Ремонт масляного насоса WIRTGEN

 - Ремонт насоса гідравліки WIRTGEN

 - Ремонт гідроцилідра WIRTGEN

 - Ремонт гідростатичної трансмісії WIRTGEN

 - Ремонт гідрохода WIRTGEN

 

 

Вид робітЦіна та сроки виконання робіт
Ремонт гидронасоса WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидромотора WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидростатики WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт ГСТ WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидравлического насоса WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидравлического мотора WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидрораспределителя WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт шестеренчатого насоса WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт шестерного насоса WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидравлики WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт масляного насоса WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидрохода WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт насоса НШ WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидромотора хода WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидростатической трансмиссии WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт мотора редуктора WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт насоса дозатора WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)
Ремонт гидроруля WIRTGEN Залежить від обсягу робіт, а також технологічного процесу + нові запчастини або їх відновлення. (Визначається після дифектування)

 

Компанія Гідро Україна виробляє постачання гідравліки вітчизняного та імпортного виробництва, а також виконує ремонт та відновлення запчастин для гідросистем тракторів, комбайнів, сільськогосподарських, лісових, дорожньо-будівельних та інших мобільних машин

КОНТАКТИ

______________

Ремонт імпортної гідравліки по всій Україні: Київ, Харків, Івано-Франківськ, Маріуполь, Бердянськ, Вінниця, Львів, Миколаїв, Запоріжжя, Полтава, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Оріхів, Чернігів, Херсон, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернівці, Рівне , Хмельницький, Луцьк, Краматорськ, Бориспіль, Ужгород, Бахмач, Ізмаїл, Одеса, Біла Церква, Кам'янка, Калуш, Волноваха, Бердичів, Олександрія, Білгород-Дністровський, Бровари, Чугуїв, Борщагівка, Вознесенськ, Чорноморськ, Дніпро, Кам'янське, Костянтинів Конотоп, Нікополь, Макіївка, Кременчук, Покровськ, Прилуки, Моршин, Обухів, Нова Каховка, Курахове, Первомайськ, Коростень, Прилуки, Сміла, Яремче, Ізяслав, Городок, Гайсин, Дрогобич.

2023 © Гідро Україна. Всі права захищені.